Brew Yourself a Merry Little Christmas

kaffeblogg ønskeliste mann jul

Julen næmer seg med stormskritt og vi blir nedringt av folk som lurer på hva de skal kjøp… okay, kanskje ikke så veldig mange som har ringt enda, kanskje det bare nærmer seg jul og vi fant et påskudd for å slippe en ekstra sak på kaffebloggen vår. Uansett så er kaffe utrolig spennende og noe veldig mange drikker en del av og bruker litt tid på. Kanskje ikke alle er like nerdete som oss, men de fleste kjenner igjen den gode følelsen av å ta en pause fra livet med en varm kopp med kaffe i hånden.

For noen er dette med spesialkaffe og sourcing av bønner ganske fremmede begreper og du tenkte at V60 først og fremst var noe du fant i en bilmotor og ikke noe som det kan brygges kaffe på. Andre er kanskje litt mer bevandret i kaffens verden og kjenner tydelig forskjell på om kaffen er bærtørket eller våtforedlet og kan fint skille mellom Bourbon og Catuai.

jul ønskeliste kaffe mann gavetips

Uansett hvor du befinner deg, her kommer noen tips fra oss til hva som kan legges under juletreet i år som vil ta julestemningen til neste nivå.

For den vante:

Hvis du allerede drikker kaffe, men har lyst til å komme deg et steg videre er en Wilfa kaffekvern, et kaffeabonnement hos feks kaffebox.no og en AeroPress midt i blinken for deg. Da kan du brygge nykvernet kvalitetskaffe som du har fått tilsendt i posten på en enkel og veldig god måte.

For den viderekommende:

ønskeliste hario jul mann kaffe

Hvis du allerede er i gang og kanskje har litt interesse utenom det vanlige er en V60 med feks en Hario presisjonskanne og en bryggevekt veldig gode gaver. Kaffe blir enda bedre om du brygger med presisjon.

For eksperten:

Hvis du har vært i gamet en stund og lurer på hva du kan ønske deg eller kjøpe til noen andre er en Chemex, et abonnement på Brygg og «The World Atlas of Coffee» gode forslag som garantert vil slå an.

Da gjenstår det bare å si lykke til med shoppingen!

2 thoughts on “Brew Yourself a Merry Little Christmas”

  1. Ser dere anbefaler kaffebox- abbo, men er det noen grunn til at dere anbefaler denne foran andre, som Mistobox og Grünerløkka?
    Hilsen lojal følger av bloggen

    1. Det finnes mange bra alternativer der ute. Vi har en forkjærlighet for måten vi brenner kaffen på i Norden. Lys brenning, høy kvalitet, mye smak og lite bitterhet. Så.. løsninger som velger god nordisk brent kaffe fra øverste hylle er det vi ville gått for. Det finnes mange spennende brennerier der ute og alle har sine egne preferanser, så det skulle være noe for en hver smak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Goto Top