To all of you, from all of BRU…

brublogg kaffeblogg jul bryggen

Det er desember, det er jul og vi har tatt turen til en av våre favorittsteder i Bergen, Bryggen. For 500 år siden sydet det av liv her da dette var Bergens makt- og handelssentrum, og handelsfolk fra hele Europa kom til Vestlandets hovedstad for å kjøpe norsk tørrfisk. Fremmede tungemål fra hele verden kunne høres på hvert gatehjørne og handelsbodene var fylt av tyske kjøpmenn. I dag er dette en av Bergens store attraksjoner med koselige butikker, sjarmerende smau og omgivelser som gir en følelse av å reise tilbake i tid. Du kan fremdeles høre fremmede språk på gatehjørnene, men i dag tilhører de turister og tyskerne du finner i handelsbodene er der for å kjøpe norske suvenirer i stedet for tørrfisk. For oss er dette en av de mange undervurderte stedene for gode samtaler i byen vår og perfekt hvis du trenger en pause fra livet over en kopp kaffe i sjarmerende omgivelser.

bru kaffeblogg god jul bryggen

2015 nærmer seg slutten og for noen uker dette har vært! Vi hadde aldri forventet den oppmerksomheten vi har fått etter vi lanserte BRU. Folk kjenner oss igjen fra kaffebloggen når de hilser på oss for første gang og vi får mange positive tilbakemeldinger. Det setter vi veldig pris på! Vi har på de knappe fire ukene passert 1200 unike lesere og tallene for Facebook og Instagram kryper stadig oppover.

kaffeblogg bru bryggen bergen

Året som ligger foran blir spennende! Edvard flytter til Barcelona dette semesteret og Bjørnar skal pendle halve uken til sin nye jobb i Oslo. Dette byr på nye muligheter og vi kan dele våre kaffeopplevelser fra to forskjellige land. Vi har mange tanker og ideer om hva som ligger foran og hva vi skal skrive om, og utover våren vil dere kunne fortsette å lese om tips og triks for hvordan lage bedre kaffe og ta del i våre gode kaffeøyeblikk fra hver vår kant av Europa. Om det er noe du lurer på eller kunne tenke deg at vi skrev om, send oss en mail eller en melding på Facebook så finner vi kanskje på noe lurt.

kaffeblogg bru bryggen

Men før den tid er det juleferie og vi håper dere nyter julematen og julekaffen til det fulle. La ferien og høytiden være fylt av gode kaffeøyeblikk, gode samtaler og en velfortjent pause fra livet.

Så da gjenstår det bare å si en ting.. to all of you, from all of BRU – GOD JUL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Goto Top